ZiziLab Alapítvány


WYSIWYG Web Builder
Bemutatkozás:

Akkor…
- amikor felismered, hogy nem térhetsz ki a változás elől,
- amikor megérted, hogy a változás érted, de csak általad történhet meg,
- amikor már nem csak másokra, hanem önmagadra is figyelsz,
- amikor már tudod, hogy nem vagy „ZIZI”, és jól esik szemlélni saját rezgésed

akkor megszületik a felismerés, hogy
- az életed,
- a Föld, ahol élsz,
- az Univerzum aminek apró része vagy

minden, de minden csupán végtelen rezgések halmaza, egy hatalmas szimfónia, mely átjárja lényedet.
Ha meg van ez az érzés, akkor ZIZEGJ csak bátran…hisz TE is egy hang, egy hangszer vagy ebben a forgatagban.

Ha ezt TUDATOSAN teszed, vagy szeretnéd elsajátítani, miként kell TUDATOSAN megélni ezt a szerepedet, akkor szeretettel látunk ezen az oldalon.

Ez az alapítvány azért jött létre, hogy a számtalan lehetőség közül, melyet mi is megismertünk, és amellyel találkozunk nap, mint nap megmutassuk azokat, amelyek közel állnak hozzánk, számot tartanak érdeklődésünkre.

Beszélgetésekkel, interjúkkal teret adunk olyan embereknek és olyan gondolatoknak, melyek lehet már benned is megfogalmazódtak, de még nem találtad meg a választ, vagy még keresed azt.

Bemutatunk olyan embereket, olyan eseményeket, rendezvényeket, melyekre mások hívták fel figyelmünket, de érdemesnek tartjuk arra, hogy Te is megismerd.

Az anyagi világgal kapcsolatban törekszünk csak olyan tényeket, ismereteket közölni, amelyek valamely tudományág által alátámasztottak, igazoltak, jól körülírtak, vagy kellően nagy számú ember megfigyeléséhez, tapasztalásához köthetők, azaz hitelesek.

Amikor mi elindultunk a Tudatos élet útján, az Univerzum határozott kézzel, és félreérthetetlen módon mutatta meg azt az utat, amin el kell indulnunk azt, amin a világban már sokszázezer embertársunk elindult.

Számtalan irányzat, és egóvezérelt, néha erőszakos gondolatiság került a mi látóterünkbe is. Igyekszünk ezektől távol tartani magunkat, és az oldalra kerülő információkat is ennek szellemében megválogatni.

Hálásak vagyunk azoknak, akik segítettek áthidalni a kezdeti szakadékokat, és megmutatták az utat, melyet be kell járnunk.

Különösen: Szél Szabó Éva, Szarvas Péter, Papp Éva, dr. Varga Tamás Miron, dr Tóth Edit
Köszönjük!

Facebook híreintket itt olvashatod:                     https://www.facebook.com/zizilab.alapitvany

További információkat pedig itt találsz:               https://www.facebook.com/ZiziLab